Airco's

AIR CONDITIONER-electronics-refreshing-machine-air_2

Je wilt airco laten plaatsen?

Ben je bang van de aankomende zomerhitte? Waarom zou je dan geen airco laten plaatsen?
Je huis of slaapkamer comfortabel koelen zonder dat tochtgevoel? Dat is absoluut mogelijk!

Voor uw comfort opteren wij voor een Samsung airco

Samsung bracht een reeks airconditioning toestellen op de markt onder de naam WindFree™.
Het Elite wandmodel is een toonbeeld van revolutionaire technieken die ervoor zorgen dat de koele lucht geleidelijk aan verspreid wordt doorheen de ruimte.

Door het vernieuwde design heeft dit wandmodel een bredere luchtuitblaas en is er bijgevolg een groter filter mogelijk voor het zuiveren van de lucht.

Video afspelen

Kryptonite, jouw airco installateur

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

Weet dat wij niet alleen 1 binnenunit plaatsen op 1 buitenunit, maar dat wij ook in de gelegenheid zijn om meerdere binnenunits aan te sluiten op 1 buitenunit. 

Zo kunnen we specifiek voor jouw omstandigheden bekijken hoe we het meest efficiënt een airco installeren in de gewenste ruimtes.

Een stille airco in huis

Eerst wordt de kamer snel op de gewenste temperatuur gebracht door de activering van de Fast Cooling modus, maar daarna worden de lamellen gesloten en schakelt het toestel over op de stille verspreiding van koele lucht door duizenden microgaatjes!

Hierdoor blijft een comfortabele temperatuur behouden zonder dat er een vervelende tocht door de kamer waait. Deze technologie maakt dan ook dat deze Samsung airco geschikt is voor elke kamer in uw huis.

De ingebouwde Samsung compressor zorgt er ook voor dat je bespaart op energieverbruik. Zo krijg je een verhoogde efficiëntie terwijl trillingen en geluiden tot een minimum worden beperkt. 

En aangezien alle WindFree™ modellen standaard uitgerust zijn met wifi-bediening, kan je ze zelfs op afstand bedienen met je smartphone en de SmartThings App. Zo kan je er voor zorgen dat je huis al heerlijk koel is, tegen het moment dat je thuis komt!

De Samsung airco WindFree™ Elite

  • zorgt voor een snelle en efficiënte koeling.
  • is voorzien van een slimme bediening waardoor de temperatuur ook op afstand kan beheerd worden met de SmartThings App.
  • is ontwikkeld met het oog op een zo laag mogelijke energieverbruik.
  • heeft een stijlvol design. 
  • heeft een grotere filter voor het zuiveren van de lucht.
Test Bild
Test BildGermany
Lees verder
TESTBILD Duitsland heeft Samsung bekroond met de titel 'Top Marke Haus & Wohnen 2021' in de categorie airconditioners en ventilatoren.
Samsung kreeg een score van 100, de hoogste score van alle onderzochte merken in de categorie, gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van consumenten met producten op het gebied van wonen en leven. De beoordelingen waren gebaseerd op de kwaliteit van de producten, de levensduur, de prijs/prestaties, de installatie en bediening, het milieu en de duurzaamheid, en het design. Het consumentenonderzoek werd in Duitsland uitgevoerd door TESTBILD en het opinieonderzoeksinstituut Statista. Met deze titel wordt Samsung erkend als een van de populairste merken voor woninginrichting, -renovatie en -decoratie.
German Institute for Quality and Finance (ITQF)In Italië
Lees verder
Het Duitse Instituut voor Kwaliteit en Financiën (ITQF), een Europese leider op het gebied van kwaliteitsonderzoeken, heeft Samsung Climate Solutions in Italië onderscheiden met de 'Top Value for Money 2021'-award. Naast de activiteiten van Samsung op het gebied van klimaatoplossingen kwam Samsung ook op nummer 1 te staan in de categorie mobiele telefoons, tv's en huishoudelijke apparaten, waarmee Samsung tot de top 30 Italiaanse bedrijven behoort die erkenning krijgen voor hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Vorige
Volgende