Slimme energie-oplossingen

met SolarEdge omvormers

Wie nog niet helemaal overtuigd is van de oplaadbare batterijen om zonne-energie in op te slaan, is wellicht wel gewonnen voor de slimme energie-oplossingen van de SolarEdge omvormers.

Zij gingen op zoek naar duurzame oplossingen om de energie efficiëntie te verhogen en de huiseigenaars zo maximaal mogelijk te laten profiteren van de zelf opgewekte energie.

Het eigen verbruik van zonnepanelen verhogen.

Om de eigenaars van zonnepanelen in staat te stellen om het verbruik van zonne-energie te verhogen en bijgevolg de elektriciteitsrekeningen te verlagen, hebben ze Smart Energy producten ontwikkeld.

Deze producten gaan de opgewekte zonne-energie gebruiken om bepaalde huishoudelijke apparaten van energie te voorzien. Als eigenaar krijg je inzicht én controle, dankzij de monitoring app op je smartphone.Hiervoor moet de SolarEdge omvormer wel een ethernet verbinding hebben, maar ook een gsm-verbinding met een simkaart behoort hier tot de mogelijkheden.

Zonne-energie wordt omgezet in warm water.

Wist je dat de kosten van waterverwarming in het gemiddelde Europese gezin wordt geschat op 22% van de energierekening?
Door de installatie van een SolarEdge omvormer en deze te koppelen aan hun warmwaterapparaat, kan je dan ook verzekerd zijn van een besparing. Overtollige energie wordt hier namelijk omgezet in stroom waarmee de boiler worden gevoed. Opnieuw een manier om je eigen verbruik te maximaliseren door overtollige zonne-energie op te slaan als warm water.

Ben je benieuwd of deze slimme energie-oplossingen ook het eigen verbruik van jouw gezin kan maximaliseren? Neem dan vandaag nog contact op.

Info / Offerte

Wil je zelf ook weten hoe je in de toekomst kan besparen op energiekosten? Wil je een offerte voor zonnepanelen?

Contacteer ons dan voor meer informatie of een afspraak voor een opmeting.