Op zoek naar zonnepanelen installateurs in de regio?

De firma Kryptonite is gevestigd in de gemeente Puurs-Sint-Amands en gaat zonnepanelen plaatsen in de provincies Antwerpen, maar ook in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Na 15 jaar mag ons team zich al echte zonnepanelen experts noemen. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in energiebeheer voor zowel particuliere woningbouw als voor bedrijven. Onze toegevoegde waarde ten opzichte van andere installateurs van zonnepanelen ligt dan ook in het volgende:

 • wij maken eerst een analyse van de energiebehoeften en de huidige situatie, om van daaruit verder te gaan.
 • vervolgens gaan we bekijken of het mogelijk is om het energieverbruik te verlagen,
 • om vandaar vast te stellen op welke manier we het best duurzame energie kunnen opwekken
 • en hoe we het hoogst mogelijke rendement kunnen realiseren.

 

Zonnepanelen kopen?

Uiteraard! Maar pas nadat we jouw specifieke situatie grondig hebben bestudeerd en we een verslag gemaakt hebben waarin staat:

 • wat voor jou de meest rendabele oplossing is,
 • hoeveel zonnepanelen en welke omvormer je best laat plaatsen,
 • welke opbrengst je per jaar onder normale omstandigheden kan verwachten
 • en wat bijgevolg het rendement zal zijn van de zonnepanelen installatie.
 • zo helpen we je om precies te weten wat de uiteindelijke besparing zal zijn van je investering in zonne-energie.

Kryptonite werkt voor de installatie van zonnepanelen enkel met de kwalitatieve, fotovoltaïsche zonnepanelen van het Italiaanse merk Sunerg of met het Duitse Q-Cells, omdat wij op hun producten 25 jaar omnium garantie kunnen geven.
Voor de omvormers en optimizers doen we dan weer beroep op de uitstekende producten van het Nederlandse Solaredge. De brochures van deze fabrikanten zijn op onze site te downloaden.

Alle producten waarmee wij werken zijn gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit. De zonnepanelen zijn namelijk gefabriceerd met het oog op optimale rendementen en dit onder alle mogelijke weersomstandigheden. Daarenboven zijn ze voorzien van een frame van high-tech aluminium legering, waardoor ze gecertificeerd zijn voor hoge sneeuw- en windlasten. Bovendien nemen wij als installateur ook de administratieve kant van de installatie voor onze rekening. Als eindklant hoef je je daar dus helemaal geen zorgen over te maken.

Wanneer je dus overweegt om zonnepanelen te laten installeren en je bent op zoek naar zonnepanelen installateurs in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Antwerpen, weet dan dat Kryptonite ook tot bij jullie komt om te kijken hoeveel jullie kunnen besparen. Laat hiernaast je gegevens achter voor een opmeting en dan zien we elkaar binnenkort!

Info / Offerte

Wil je zelf ook weten hoe je in de toekomst kan besparen op energiekosten? Wil je een offerte voor zonnepanelen?

Contacteer ons dan voor meer informatie of een afspraak voor een opmeting.

Schematisch

 1. Een zonnepaneel bestaat uit verschillende aan elkaar verbonden zonnecellen. Een zonnecel zet zonlicht rechtstreeks om in gelijkstroom.
 2. Een omvormer zet deze gelijkstroom vervolgens om tot wisselstroom, geschikt voor het openbare elektriciteitsnet.
 3. Vervolgens gaat de wisselstroom naar de verdeelkast (zekeringkast), waar de elektriciteit wordt verdeeld naar het eigen circuit of het vaste net.
 4. Als u meer elektriciteit produceert dan verbruikt, verkoopt u automatisch het teveel aan het openbare net, via een ‘terugdraaiende meter’.
 5. Indien uw eigen elektriciteitsproductie niet volstaat, ontvangt u elektriciteit van het vaste net.
 6. Met uw omvormer, elektriciteitsmeter of computer kan u uw productie en/of verbruik haarfijn opvolgen, zodat u steeds op de hoogte blijft van uw winst.